NL   |   ENG

Nieuwe ontwikkelingen

De intensieve research die heeft plaatsgevonden en de langjarige ervaring die nodig was voor de ontwikkeling van de ISIS AM01 hebben geleid tot ideeën voor een nieuw project: ISIS AM02. Het basisidee is een auto met, afhankelijk van de klantenwens, een bredere range van motoren (tot 8 cilinders), om het aantal pk’s op te krikken tot ongeveer 650. Het ISIS AM02 model is een op zichzelf staand project, geheel onafhankelijk van de Saker RapX-S productielijn.

Meer vermogen vereist een ander chassis en ISIScars maakt daarbij dankbaar gebruik van een volledig uitgetest Engels chassis, dat bewezen heeft krachten tot 1000 pk zonder problemen aan te kunnen. ISIScars heeft enkele modificaties van het chassis ontwikkeld en een werkelijk verbazingwekkende body ontworpen. Die wordt met de hand in aluminium vormgegeven en reflecteert state-of-the-art technologie gecombineerd met de voluptueuze vormen van de klassieke GT’s.

De brug tussen de AM01 en de AM02 wordt gevormd door twee gemeenschappelijke karakteristieken: hun racy eigenschappen en het totale gebrek aan elektronische hulpmiddelen. Nogmaals de rijder staat er alleen voor in deze auto’s.

Het prototype AM02 zal kort na Top Marques Monaco (april 2013) worden gepresenteerd.